DevSecOps

Vi har mange års erfaring med at anvende DevSecOps i vores daglige arbejde og er fortrolige med de værktøjer, teknologier og processer der understøtter DevSecOps filisofien.

DevSecOps

Hvad er DevSecOps

DevSecOps (Development, Security og Operations) er en filosofi indenfor softwareudvikling, der fremmer bedre synergi mellem udvikling, sikkerhed og drift.

Det handler om at automatisere mange aspekter af softwareudviklingens livscyklus for at effektivisere og sikre hurtigere udvikling, testing og udrulning, hvilket fører til mere effektiv udvikling og mere sikre applikationer.

Maksimal værdiskabelse for jeres investering

Det skal ikke være nogen hemmelighed at automatisering kan være dyrt, tidskrævene og noget af en jungle at komme i gang med. Det er derfor vigtigt at få dannet sig et overblik over hvor der kan sættes ind for at maksimere værdien med mindst mulig indsats. Her kommer DevSecOps konsulenterne fra Cyber Partners ind i billedet.

Vi har mange års erfaring med at anvende DevSecOps i vores daglige arbejde og er fortrolige med de værktøjer, teknologier og processer der understøtter DevSecOps filisofien. Så hvad end det er rådgivning, undervisning eller konkret implementering din virksomhed har brug for, kan vores konsulenter guide dig effektivt igennem og sørge for at i får en løsning der passer til jeres arbejdsprocess.

Vores fremgangsmetode er praktisk og pragmatisk og bunder i principper som

  • CI/CD Pipelines
  • Infrastructure as Code (IaC)
  • Vulnerability Management
  • Automatiserede tests
  • SAST og DAST

Ønsker du at høre nærmere om vores DevSecOps ydelser, så kontakt os endelig og lad os se på hvordan vi kan løfte jeres sikkerhed så i kan sove godt om natten.