Om Cyber Partners

Vores mission er at være din foretrukne rådgiver inden for IT-sikkerhed

Det rigtige forsvarsværk

Cyber Partners, din betroede partner inden for IT-sikkerhed.

Hver især er vi specialister, men siden vi slog pjalterne sammen og grundlagde virksomheden i 2022, har vi dedikeret os til at beskytte danske SMV’er og større enterprises mod de mange udefrakommende angreb, der kan true din virksomhed.

Vi skaber unikke løsninger, som er tilpasset og designet specifikt til din virksomheds behov.

Vores mission:

Vi vil gerne skabe sikre, effektive og brugervenlige løsninger, der beskytter din virksomhed mod cyberangreb og sikrer kontinuerlig drift i din virksomhed. Vi forstår, at IT-sikkerhed og et tillidsfuldt partnerskab er altafgørende for din virksomheds succes, og vi arbejder hele tiden for at levere sikkerhedsløsninger, der giver dig en konkurrencefordel.

Vores vission:

Vi ønsker at være førende leverandører af cybersikkerhedsløsninger i Danmark. Vi stræber efter at overtage din virksomheds bekymringer, så I kan operere trygt og sikkert uden frygten for et cyberangreb.

Vores kerneydelser:

Hos Cyber Partners har vi et ben i to lejre – den rådgivende og den auditerende. Det giver os muligheden for at tilbyde dig en bred vifte af tjenester, herunder:

  • Din Cyber Partner: Vores CISO-as-a-Service tilbyder dig strategisk rådgivning og lederskab på C-niveau, så din virksomhed kan navigere komplekse sikkerhedsudfordringer uden at få sved på panden.
  • Rådgivning: Hos os kan du få skræddersyet rådgivning til at beskytte dine data og systemer mod cybertrusler, sikre compliance og styrke din IT-sikkerhedsstrategi.
  • Auditering: Vi tilbyder grundige audits for at sikre, at din virksomhed overholder de nødvendige sikkerhedsstandarder som for eksempel ISO 27001.
  • Pentest: Vi identificerer og påpeger sårbarheder med vores omfattende pentests, så din virksomhed får et bedre billede af, hvor rustet I er til at modstå et cyberangreb.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi er eksperter i IT-puslespil med mange brikker. Vores dybdegående viden og erfaring inden for IT-sikkerhed gør os i stand til at skabe en helhedsorienteret og overskuelig IT-struktur for din virksomhed. Vi integrerer data, systemer og processer for at identificere trusler, beskytte mod cyberangreb og sikrer dig en samlet IT-sikkerhedsstrategi.

Pænt goddag!

Mød teamet 👋

Alan M. Kristensen

VCISO SPECIALIZING IN
SECURITY OPERATIONS

Steffen Lund Andersen

VCISO SPECIALIZING IN
SECURITY OPERATIONS

Oliver Magaard

VCISO SPECIALIZING IN
OFFENSIVE SECURITY

Jens Tinggaard

JUNIOR CYBER SECURITY SPECIALIST

Albert de Palo Hardvendel

JUNIOR CYBER SECURITY SPECIALIST

Lasse Koertsen

MARKETING MANAGER

Pernille Mortensen

LEGAL & COMPLIANCE
ISO 27001: INTERNAL AUDITOR