Services


Cyber Partners - din sikkerhedspartner med erfaring

Hos Cyber Partners er vi specialister og nørder i alt IT sikkerhedsrelateret - fra compliance til kode til infrastruktur. Om det er Air Gapped, Cloud, OT eller IT har vi prøvet det før. Du får en sikkerhedspartner med erfaring, som kan hjælpe dig hele vejen og altid står til rådighed.

Compliance

Har I svært ved at navigere rundt i NIST, NIS2, CIS, ISO 2700X, GDPR og de mange akronymer inden for cyber security? Lad os hjælpe jer. Vi tilbyder træning af jeres bestyrelse og ledelse i forståelse af sikkerhedsstandarderne, frameworks og risiko for netop din virksomhed.

Identify

Vi kan hjælpe dig med at få overblikket over din forretning og assistere med at kortlægge potentielle risici i din infrastruktur. Det gør vi ved hjælp af kendte Asset Management-værktøjer og Risk Management-frameworks.

Vi hjælper med at danne overblikket over din infrastruktur.

Secure Development

Hjemmebygget software kan være et stort sikkerhedshul, hvis du ikke har kontrol med fine processer, automatiseret testing og auditering. Du kender sikkert konceptet “Hvis det er opfundet, så lad være med at bygge det selv”. Vi kan hjælpe dig med at bygge en proces for, hvordan man sikrer kvaliteten af sin softwareudvikling - både fra et sikkerheds- og et produktionsperspektiv ved hjælp af en række automatiserede processer. Vi bistår også gerne med undervisning, bistand til og udvikling i projektledelse. 

Protect

Vi tilbyder træning i sikkerhed og compliance, og vi kan hjælpe med at sikre din virksomhed mod trusler. Det gør vi både gennem implementering af IT-værktøjer som XDR, SIEM og AV, men også ved hjælp af workshops, træning og undervisning.

Detect

Vi er eksperter i alt SOC og SIEM. Vi kan hjælpe din virksomhed fra 0-100 med at oprette, vedligeholde og træne medarbejdere til at drive et Security Operation Center. Vi har mange års erfaring i at opbygge og vedligeholde SIEM-systemer og kan hjælpe med at drive automatiseret overvågning af IT og jeres software stack.

Respond

Når skaden er sket, er det vigtigt at have en "incident response partner" ved hånden. Du kan fange os på vores hotline dag og nat, 24/7 med og uden serviceaftale. Vi hjælper også gerne med træning af personale til incident response og læring i, hvordan du holder hovedet koldt og arbejder struktureret, når du har identificeret en potentiel trussel.

Recover

Vi yder hjælp til både at opbygge en backup infrastruktur, infrastructure by code og DevObs, så du hurtigt kan genopbygge dit miljø, hvis skaden sker og ikke kan repareres. Vi er eksperter i automatisering og DevOps processer i alt fra containerisation og microservices til monolitter og visualisering.